Hansker på trening?

"Gloves have no place in a serious training program. A glove is merely a piece of loose stuff between the hand and the bar, reducing grip security and increasing the effective diameter of the bar. Gloves make bars harder to hold on to. The gloves that incorporate wrist wraps prevent the wrists from getting used to training. The only legitimate use for a glove is to cover an injury, like a torn callus or a cut, when the workout is important enough to do with the injury and it cannot be done without the covering. A desire to prevent callus formation does not constitute a legitimate use. If your gym makes a lot of money selling gloves, you have another reason to look for a different gym. And if you insist on using them, make sure they match your purse."

Artikkelen har blitt lest 562 ganger

Rippetoe, Mark, and Lon Kilgore. » Starting Strength.» Wichita Falls, Tx (2005).

 

Fikk du noe ut av artikkelen? Legg igjen en reaksjon og en kommentar.
Jeg setter stor pris på om du vil hjelpe meg å dele innlegget. Det er en alle tiders tjeneste for meg. 

 

  • Vil bare trykke på en knapp (0)
  • Komplisert (0)
  • Kjedelig (0)
  • Tusen takk det hjalp meg (2)

 

Er du nysgjerrig på nettbasert trenings- og/eller kostholdsveiledning?
Send meg en beskjed her, eller klikk på «send melding» til høyre. Da kan du kontakte meg direkte via Facebook. 

Likte du denne artikkelen? Del den gjerne videre.

Kopiert til utklippstavle!

Svein Gjøsund

Les flere artikler fra denne forfatteren.